2012. június 25., hétfő

Dirty Phantasy Request Application (only for Hungarian girls!)


„PISZKOS FANTÁZIA”
 pályázat
| kizárólag magyar lányoknak |

::::::::::::  Jelentkezés lezárva!  ::::::::::::

Nos hát, a pályázatra való jelentkezés augusztus 12-én lezárult! Összesen négy nevezés érkezett, ami mindenképp örömteli, azonban kicsit csalódott is vagyok, mert azt hittem, hogy sokkal többen fognak jelentkezni. Legközelebb kiírom a pályázatot majd külföldieknek is.

Tehát, négy nevezés - a pályázott ötletek a szexualitás majdnem minden szintjét tartalmazzák, ezért szép, vegyes anyag gyűlik össze a közönségszavazáshoz. A rajzok már készülnek is, ha minden jól megy (és időm is engedi), akkor szeptembertől már indulhat is a szavazás.

Ne feledjétek, a nyeremény egy 5.000 Ft értékű ajándék, de hogy mi(k) is az(ok), majd csak a nyertes kihirdetésekor fog kiderülni!



::::::::::::  Szavazás (voting)  ::::::::::::

Szavazni csak egyszer lehet, egyetlen nevező piszkos fantáziájára.
Kérek mindenkit, hogy az ötletre szavazzon, ne a rajzra!
A szavazás október 20-án éjfélkor zárul.

You can vote only once, on one dirty phantasy.
Please, vote the idea, not the drawing!
The voting will be closed at 20. oktober, 23:59!




A pályázat menete
Erotikus, szexuális történetek, képzelgések, gondolatok. Mi jár a fejetekben? Mitől indultok be? Mire gondoltok "aközben"? Mit próbálnátok ki szívesen? Mit nem próbálnátok ki a valóságban, de képzeletben igen?

Pár mondatban írjátok le egy (vagy több) piszkos fantáziátokat vagy veletek vagy mással megesett dolgot,  vagy hogy mire gondoltok, mire vagytok kíváncsiak vagy egyszerűen csak egy erotikus témát. A leírás alapján pedig elkészül rajzban. Bármi lehet, lehet csupán erotikus, lehet szexi, vagy akár perverz is, engedjétek el a fantáziátokat - teljesen rátok van bízva!

A részvétel feltételei
A pályázaton az első öt jelentkező vehet részt.

Egy résztvevő több leírást is beküldhet, de ebben az esetben is csak egy kép fog elkészülni, a leírások közül pedig én választok.

A leírásokat álnévvel ellátva kell beküldeni (lehet monogram, vagy csak keresztnév is) hozzászólásként, a teljes anonimitás érdekében ide a blogra, vagy a skull18plus@outlook.com címre.

Beküldési határidő
2012. augusztus 10. péntek - meghosszabbítva augusztus 12. vasárnapig!

Nyerési feltételek
Miután mind az öt rajz elkészül, elindul a közönségszavazás. A képek egy hónapig lesznek szavaztatva egy online galériában, a legtöbb szavazatot kapó kép tulajdonosa lesz a nyertes.

Nyeremény
Mindegyik résztvevő megkapja a rajzát nyomtatva, A4 méretben, ezen kívül a nyertes jutalma egy 5.000 Ft értékű ajándék!

English version:



4 megjegyzés:

  1. Végre valaki gondol ránk csajokra is <3<3<3
    Van több fantáziám is, irok 2t amire kivi vok :)

    1ik, hogy 1 barna coffos haju lány a szobájában épp elfoglalja magát közben meg az öCSe kuKolja az ajtóból és ő is :)::):):)

    másik meg 1 srác mesztelenül XD^^:D és hasonlitson Johny Deppre <3 Nem kell hogy ő legyen de hasonlitson rá :D :P például ilyesmi: http://www.hollywoodyesterday.com/images/Johnny_Depp_33.jpg ez a póz is yooo :P
    vagy ilyen http://4.bp.blogspot.com/-E-gbGtA5S74/Tm2dMaDFgrI/AAAAAAAADnI/DThwrzQwLys/s640/johnny+depp+hot+02.jpg ing is lehet rajta!!!! de más ne :P
    http://images2.layoutsparks.com/1/66592/johnny-depp-sexy-outfit.jpg
    http://cityrag.com/photos/uncategorized/johnny_depp.jpg

    kivi vagyok mások mit irnak meg hogy melyiket választod meg hogy nyerek-e!!!! :P:P<3 Hányan jelentkeztek eddig?? beleférek én még????? ugye bele??? :D<3 és mit lehet nyerni???? :):)

    RituS voltam :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, beleférsz még ;)

      Ha több leírással nevezel, akkor én választok közülük. Még nem döntöttem el, melyik lesz az, de ha ki szeretnéd egészíteni bármelyik leírást további részletekkel, most még nyugodtan megteheted.

      Az, hogy mi a nyeremény, csak az eredményhirdetéskor fog kiderülni ;)

      Törlés
  2. hali ez nekem is bejön! :)

    helyszín: Kórházi szoba, nagyon dögös ápoló néni elhúzza az ágy körül a függönyt de egy kis részt kifelejt belőle behúzni. Az ágyon egy kicsit sportosabb fickó fekszik mondjuk egy kicsit idősebb de nem nagyon olyan 40 körüli és éppen az ápoló nővel előjátékoznak, de ahol nincs behúzva a függöny ott a szomszéd ágyon lévő beteg leskelődik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te vagy a harmadik jelentkező! A nevezésed természetesen el van fogadva.
      Még ketten nevezhetnek! Gyorsan, mert vasárnap a határidő!

      Az eddig nevezettek pedig szeptembertől folyamatosan figyeljék a blogot, mert akkor már bármikor elindulhat a szavazás a nyereményért!

      Törlés